Liity jäseneksi

Yhdistyksemme jäsenenä olet rakentamassa hyvää ja turvallista arkea Oriveden lapsille, nuorille ja perheille.

Jäseneksi voit liittyä täältä.

Jäsenmaksu aikuisilta on 25 € vuodessa ja alle 18-vuotiaat ovat ilmaisjäseniä!

Psst. Muista liittää myös alaikäiset lapsesi jäseniksi.

Jäsenedut

Maksamalla vuosittain MLL:n Oriveden yhdistyksen jäsenmaksun pääset  nauttimaan paikallisyhdistyksen jäsenalennusten lisäksi valtakunnallisista eduista

Paikalliset jäsenalennukset:

Jalkahoitola Tarjalka: Jalkahoidon yhteydessä öljykäsihaude kaupan päälle

HoiDogki: 10%:n alennus normaalihintaisista eläintarvikkeista (alennus ei koske kuiva- ja pakasteruokia sekä tarjoustuotteita)

Cafè Herkkuhetki / Leipomo-konditoria Mujunen: 5%:n alennus omista leipomon tuotteista (ei koske limsaa, karkkia, jäätelöä, lounasta ja á la carte -annoksia)

Ravintola Vallesmanni Oy: 10%:n alennus Lounasravintola Vallesmannin, Rusthollin sekä Vallesmannin Juhlapalvelun ruuasta

Pizza Laguuni / Orifood Oy: 10%:n alennus normaalihintaisista pizzoista

Origym: 5%:n alennus kuntosalikorteista

Asgard Guitars Oy: 10%:n alennus kaikista huolto- ja korjaustöistä

Konekeskus 58 Oy:  10%:n alennus turvavarusteiden ohjehinnasta

Kuntosali Lila: 10%:n alennus kaikista normaalihintaisista salikorteista.

Nämä kaikki upeat alennukset pääset hyödyntämään näyttämällä MLL:n Oriveden yhdistyksen jäsenkorttiasi kyseisessä liikkeessä.