Liity jäseneksi

Yhdistyksemme jäsenenä olet rakentamassa hyvää ja turvallista arkea Oriveden lapsille, nuorille ja perheille.

Jäseneksi voit liittyä täältä.

Jäsenmaksu aikuisilta on 25 € vuodessa ja alle 18-vuotiaat ovat ilmaisjäseniä!

Psst. Muista liittää myös alaikäiset lapsesi jäseniksi.

Jäsenedut

Maksamalla vuosittain MLL:n Oriveden yhdistyksen jäsenmaksun pääset  nauttimaan paikallisyhdistyksen jäsenalennusten lisäksi valtakunnallisista eduista

Paikalliset jäsenalennukset:

HoiDogki: 10%:n alennus normaalihintaisista eläintarvikkeista ja pakasteruoista. 6% alennus kuiva- ja märkäruoista sekä kissanhiekasta (normaalihintaisista). Alennus ei koske alennus- ja tarjoustuotteita.

Cafè Herkkuhetki / Leipomo-konditoria Mujunen: 5%:n alennus omista leipomon tuotteista (ei koske limsaa, karkkia, jäätelöä, lounasta ja á la carte -annoksia)

Ravintola Vallesmanni Oy: 10%:n alennus Lounasravintola Vallesmannin, Rusthollin sekä Vallesmannin Juhlapalvelun ruuasta

Pizza Laguuni / Orifood Oy: 10%:n alennus normaalihintaisista pizzoista

Origym: 5%:n alennus kuntosalikorteista

Kuntosali Lila: 10%:n alennus kaikista normaalihintaisista salikorteista.

Jäsensopimuksia päivitetään parhaillaan!

Nämä kaikki upeat alennukset pääset hyödyntämään näyttämällä MLL:n Oriveden yhdistyksen jäsenkorttiasi kyseisessä liikkeessä.