Paikka, jossa lasten ja aikuisten on turvallista ja mukavaa viettää yhdessä aikaa.

Perhekahvila on kaikille lapsiperheille avoin tapaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata muita äitejä ja isiä, ja lapset saavat leikkiseuraa. Toiminnan perustana on yhdessä tekeminen ja se tapahtuu lasten ehdoilla. Jokainen saa osallistua suunnitteluun ja toteutukseen.

Perhekahvilaan voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja osallistuminen on maksutonta. Tarjolla on Cafe Herkkuhetken lahjoittamia makeita ja suolaisia leivonnaisia.

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin

klo 9-12

Järjestöjen talolla
(Latokartannontie 2 )

Perhekahvilassa tapahtuu:
TI 28.9.2020 MLL Hämeenpiiristä kordinaattori Miia Mustalahti alustaa keskustelua taaperon unesta.
TI 27.10.2020 Kirjaston Ilkka lukee satuja.

Perhekahviloissa esim.

• leikitään
  • askarrellaan
  • jutellaan
  • kahvitellaan
  • kuunnellaan asiantuntijan tietoiskua
  • vietetään erilaisia teemapäiviä

Seuraa aktiivisesti MLL:n facebook-sivuja, sillä ilmoittelemme perhekahvilakerroista tarkemmin siellä. Perhekahvilalla on myös oma facebook-ryhmä MLL:n Perhekahvila Orivesi.