Löydä lastenhoitaja kaikkina vuorokauden aikoina

Mahdollisuus lastenhoitajan palkkaamiseen lyhytaikaista hoitoa varten 
tukee vanhempien jaksamista ja on omalta osaltaan yksi ennaltaehkäisevä lapsiperheiden  tukimuoto paikkakunnalla. 

Tällä hetkellä Orivedellä ei ole omia hoitajia, mutta lastenhoitajien koulutuksen järjestestämistä suunnitellaan syksylle 2019. Hoitajan voi kuitenkin tilata Hämeenpiirin kautta. 

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä.


Perheet voivat tilata kotiin MLL:n Hämeen piirin kautta koulutetun ja/tai perehdytetyn 
lastenhoitajan. Perhe toimii lastenhoitajan työnantajana. 

Voit tilataa lastenhoitajan eLastenhoito järjestelmän kautta. Halutessasi MLL:n hoitajavälitys auttaa sinua löytämään hoitajan. Voit myös selata itse alueesi lastenhoitajia ja tehdä tilauksen omatoimisesti. 

Tilauksia voi tehdä ympäri vuorokauden. Saat kuittauksen kun tilaukseesi on vastattu. Hoitajan voi saada kotiin kaikkina vuorokauden aikoina. 

Kun tilaat hoitajan internetin kautta ensimmäistä kertaa, rekisteröidy lastenhoitoavun käyttäjäksi välityspisteiden tiedoissa olevan ”Rekisteröidy käyttäjäksi” -linkin kautta. Jatkossa voit tehdä tilauksia kirjautumalla järjestelmään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.