Toiminta


PERHEKAHVILA

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 10-13 Järjestöjen talolla (Latokartanontie 2). Perhekahvila on kaikille lapsiperheille avoin tapaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata muita äitejä ja isiä, ja lapset saavat leikkiseuraa. Tarjolla on myös edullinen keittolounas.

Kevään 2018 ohjelma:

22.05.18 Palveluohjaaja Eeva Pulkkinen tulee kertomaan lapsiperheiden sosiaalityöstä klo 10.30

29.05.18 Kevätkauden päättäjäiset

Seuraa aktiivisesti MLL:n facebook-sivuja, sillä ilmoittelemme perhekahvilakerroista tarkemmin siellä. Perhekahvilalla on myös oma facebook-ryhmä MLL:n Perhekahvila Orivesi. Perhekahvilan yhteyshenkilönä toimii Mari Saarela, m.s.k.saarela@gmail.com


POMPPUKERHO & LEIKKIPUISTOTREFFIT

HUOM! Pomppukerho on kesätauolla. Kesätauon aikana pidetään Leikkipuistotreffit torstaisin klo 10-11.30 Kääjäntie leikkipuistossa (Liikuntahallin puisto).

Suosittu pomppukerho torstaisin klo 10-11.30 Oriveden liikuntahallilla (liikuntahallin aukioloaikoina!). Pomppukerhossa lapset pääsevät liikkumaan ja pelailemaan vapaamuotoisesti huoltajiensa kanssa. Kerhossa ei ole järjestettynä ohjausta. Muistathan myös osallistua joko välineiden esille ottamiseen tai pois keräämiseen.

Pomppukerhon säännöt:

  • Jokainen osallistuu joko pomppukerhon tavaroiden esille laittamiseen tai niiden pois keräämiseen. HUOMIO! Välinevaraston häkkiovi on laitettava pomppukerhon lopuksi lukkoon!!!
  • Vaunut ja rattaat jätetään K-Supermarketin puoleisen oven eteiseen, jotta ne eivät haittaa muiden hallin käyttäjien kulkua.
  • Pomppukerholle on varattuna pukuhuoneet 5 ja 6. Kulku saliin on pukuhuoneiden kautta.
  • Vaippojen vaihto tapahtuu pukuhuoneissa.
  • Eväiden syönti joko pukuhuoneissa tai kahviossa.
  • Jos on kysyttävää pomppukerhon käytännöistä tai muista asioista, ota yhteyttä puheenjohtaja Marika Mäkiseen p. 0400 406 363.

Tässä linkki liikuntahallin varauskalenteriin, josta voi tarkistaa poikkeukset Pomppukerhossa: http://www.orivesi.fi/fi/palvelut/liikunta/tilavaraukset/liikuntahalli

TERHOKERHO

MLL:n ja SPR:n yhteinen Terhokerho on sukupolvien kohtaamispaikka, jossa leikitään ja vietetään kiireetöntä aikaa yhdessä. Kerho on kaikille avoin ja maksuton, sinne voi tulla yksin, yhdessä tai vaikkapa naapurin kanssa!

Terhokerhon mahdollisesta jatkumisesta syksyllä ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa aktiivisesti MLL:n facebook-sivuja, sillä ilmoittelemme Terhokerhokerroista tarkemmin siellä.


LIIKUNTAKERHO

Liikuntakerho 4-6- vuotiaille lapsille keväällä 8.1.-28.5.18 maanantaisin klo 18-19 Yhteiskoulun isossa salissa. Kerhossa liikutaan ja pelaillaan MLL:n ohjaajien kanssa. Kausimaksu on 20 €/lapsi.

Huom! Kevään paikat täynnä! Ilmoittelemme, mikäli paikkoja vapautuu.

Lisätietoja: mirakorri@gmail.com tai p. 040-9646801.


LUISTELUVUOROT

Syksyn 2018 luisteluvuorot  jäähallillla (Opintie 2) alle kouluikäisille lapsille vanhempineen sekä päivähoitoryhmille ilmoitetaan myöhemmin.


LASTENHOITOTOIMINTA

Orivedellä helmikuussa 2015 käynnistynyt palvelu tarjoaa lapsiperheille lyhytaikaista ja tilapäistä lastenhoitoapua.

Hoitajat ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitokurssin (60 h) suorittaneita ja perehdytettyjä 16 vuotta täyttäneitä henkilöitä tai heillä on hoitotyöhön soveltuva muu koulutus tai he ovat alan opiskelijoita. Hoitajat osallistuvat täydennyskoulutuksiin ja ohjaajatapaamisiin säännöllisesti.

Perhe toimii hoitajan työnantajana. Perhe maksaa hoitajalle käteisellä palkkaa 8,20 €/tunti puolen tunnin tarkkuudella, kuitenkin niin että palkka hoitajalle kertakäynnistä on aina vähintään 16,40 € eli kahden tunnin korvaus (Huom: sunnuntaikorvaus 16,40 €/tunti).

Hoitajien välitys:

  • p. 044 0303301, arkisin klo 8-12 tai
  • netissä olevan välitysohjelman kautta: Tilaa hoitaja

Lisätietoa: Lastenhoitotoiminta


TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!