PERHEKAHVILA

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 9-12 Järjestöjen talolla (Latokartanontie 2). Perhekahvila on kaikille lapsiperheille avoin tapaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata muita äitejä ja isiä, ja lapset saavat leikkiseuraa. Nyt kokeilemme uutta ja tarjolla on lounaan sijasta aamupuuro klo 9-9.45.

Alkusyksyn 2018 ohjelma:

21.08.18 Talontavat tutuksi, toiveita syksyyn

28.08.18 Neuvolan terveydenhoitaja vierailulla

04.09.18 Ulkoillaan perhekahvilan pihassa (säävaraus)

11.09.18 Rytmisoittimet tutuksi, syyslauluja

18.09.18 Leikitään yhdessä

25.09.18 Perheneuvolan sosiaalityöntekijä/psykologi vierailulla

Seuraa aktiivisesti MLL:n facebook-sivuja, sillä ilmoittelemme perhekahvilakerroista tarkemmin siellä. Perhekahvilalla on myös oma facebook-ryhmä MLL:n Perhekahvila Orivesi.

Perhekahvilan yhteyshenkilönä toimii Kaisa Syvälä, kaisa.syvala@gmail.com

POMPPUKERHO

Suosittu pomppukerho torstaisin klo 10-11.30 Oriveden liikuntahallilla (liikuntahallin aukioloaikoina!). Pomppukerhossa lapset pääsevät liikkumaan ja pelailemaan vapaamuotoisesti huoltajiensa kanssa. Kerhossa ei ole järjestettynä ohjausta. Muistathan myös osallistua joko välineiden esille ottamiseen tai pois keräämiseen.

Pomppukerhon säännöt:

• Jokainen osallistuu joko pomppukerhon tavaroiden esille laittamiseen tai niiden pois keräämiseen. HUOMIO! Välinevaraston häkkiovi on laitettava pomppukerhon lopuksi lukkoon!!!
  • Vaunut ja rattaat jätetään K-Supermarketin puoleisen oven eteiseen, jotta ne eivät haittaa muiden hallin käyttäjien kulkua.
  • Pomppukerholle on varattuna pukuhuoneet 5 ja 6. Kulku saliin on pukuhuoneiden kautta.
  • Vaippojen vaihto tapahtuu pukuhuoneissa.
  • Eväiden syönti joko pukuhuoneissa tai kahviossa.
  • Jos on kysyttävää pomppukerhon käytännöistä tai muista asioista, ota yhteyttä puheenjohtaja Marika Mäkiseen p. 0400 406 363.

Tässä linkki liikuntahallin varauskalenteriin, josta voi tarkistaa poikkeukset Pomppukerhossa: http://www.orivesi.fi/fi/palvelut/liikunta/tilavaraukset/liikuntahalli

TERHOKERHO

MLL:n ja SPR:n yhteinen Terhokerho on sukupolvien kohtaamispaikka, jossa leikitään ja vietetään kiireetöntä aikaa yhdessä. Kerho on kaikille avoin ja maksuton, sinne voi tulla yksin, yhdessä tai vaikkapa naapurin kanssa!

Huom! Terhokerho on tauolla syksyn ajan.

Terhokerhon mahdollisesta jatkumisesta keväällä 2019 ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa aktiivisesti MLL:n facebook-sivuja, sillä ilmoittelemme Terhokerhosta tarkemmin siellä.

LIIKUNTAKERHO

Liikuntakerhoon etsitään ohjaajaa.

Mikäli ohjaaja löytyy, niin liikuntakerho pidetään 4-6- vuotiaille lapsille maanantaisin klo 18-19 Yhteiskoulun isossa salissa. Kerhossa liikutaan, leikitään ja pelaillaan rennosti.

Lisätietoja: hannemahol@gmail.com

LUISTELUVUOROT

Luisteluvuorot jäähallillla (Opintie 2) alle kouluikäisille lapsille vanhempineen sekä päivähoitoryhmille joka toinen keskiviikko klo 9.30-11.30.

Syksy 2018: ke 10.10.18, ke 24.10.18, ke 7.11.18, ke 21.11.18, 5.12.18, 19.12.18.

Kevät 2019: ke 9.1.18, ke 23.1.18, ke 6.2.18, ke 20.2.18, ke 6.3.18, ke 20.3.18, ke 3.4.18.

LASTENHOITOTOIMINTA

Orivedellä helmikuussa 2015 käynnistynyt palvelu tarjoaa lapsiperheille lyhytaikaista ja tilapäistä lastenhoitoapua.

Hoitajat ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitokurssin (60 h) suorittaneita ja perehdytettyjä 16 vuotta täyttäneitä henkilöitä tai heillä on hoitotyöhön soveltuva muu koulutus tai he ovat alan opiskelijoita. Hoitajat osallistuvat täydennyskoulutuksiin ja ohjaajatapaamisiin säännöllisesti.

Perhe toimii hoitajan työnantajana. Perhe maksaa hoitajalle käteisellä palkkaa 8,20 €/tunti puolen tunnin tarkkuudella, kuitenkin niin että palkka hoitajalle kertakäynnistä on aina vähintään 16,40 € eli kahden tunnin korvaus (Huom: sunnuntaikorvaus 16,40 €/tunti).

Hoitajien välitys:

• p. 044 0303301, arkisin klo 8-12 tai
  • netissä olevan välitysohjelman kautta: Tilaa hoitaja

Lisätietoa: Lastenhoitotoiminta

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!